Ana Sayfa » Hakkımızda

Hakkımızda

2007 yılında Türkiye’de sağlıklı, işleyen bir demokratikleşmenin ancak geçmişle yüzleşmesiyle mümkün olabileceği inancını paylaşan bir grup gazeteci, yazar, akademisyen ve sivil toplum aktivisti tarafından kurulan Toplumsal Olayları Araştırma ve Yüzleşme Derneği (Yüzleşme Derneği), genel kurulunu iki yılda bir yapmaktadır.

Bağımsız bir STK olan Yüzleşme Derneği, geçmişle yüzleşmenin önündeki engellerin aşılması ve yüzleşmenin bir toplumsal bilinç ve duyarlılık konusu haline gelmesi için çalışmalar yürütmektedir.

Yüzleşme Derneği’ne üye olmak için yuzlesmedernegi@yahoo.com adresine kendinizi tanıtan bir e-mail yollamanız veya Yüzleşme Derneği etkinliklerinde görevlilerden isteyeceğiniz üyelik formunu doldurarak üye olmak için başvurmanız gerekmektedir.

Şubat 2018