Ana Sayfa » Duyurular, Etkinlikler, Güncel » Üyelerimizin dikkatine

Üyelerimizin dikkatine

Derneğimizin 2007 Eylül’ünde kuruluşundan bu yana genel kurul, üye toplantıları ve etkinliklere katılım sağlamayan üyelerimiz var.

Derneğimize üye olup da çalışmalarına katılmayan, iletişim kurmayan arkadaşlarımızın üyeliğine üzülerek son vermek durumundayız. Bunu istemeyen arkadaşlarımızın derneğimizle iletişime geçmelerini, en azından yuzlesmedernegi@yahoo.com adresimize durumlarını belirten bir mail atmalarını rica ediyoruz.

Her arkadaşımızın üyeliği bizim için değerlidir, anlamlıdır, gereklidir. Ancak takdir edilecektir ki kuruluşundan bu yana gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürüten derneğimiz “sanal” değil sahici bir sivil toplum kuruluşudur ve üyelerinin her türlü katkı ve katılımlarıyla varlığını ve çalışmalarını sürdürebilmektedir.

Selam, saygı ve başarı dileklerimizle…

Yüzleşme Derneği YK

Kategori . Haz 7 2016. Kategori Duyurular, Etkinlikler, Güncel. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Ocak 2018