“Türkiye Nereye?”

TÜRKİYE NEREYE

Medya, düşünce ve ifade özgürlüğü… Yargı, hukuk, adalet… Kürt sorunu… Din ve inanç özgürlüğü…

Yüzleşme Derneği “Türkiye Nereye?” üst başlığıyla medya ve düşünce, ifade özgürlüğü, hukuk ve adalet, Kürt sorunu, din ve inanç özgürlüğü gibi alt başlıkları bulunan bir panel&forum düzenliyor…

7 Şubat 2016 Pazar günü İstanbul Taksim Hill Oteli Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan etkinliğe kendi alanında uzman hukukçu, akademisyen ve gazeteciler panelist olarak katılacak.

Saat 11.30’da başlayacak olan etkinlik iki oturum şeklinde saat 17.00’ye kadar sürecek.

Açık ve ücretsiz olacak etkinlikte yapılan sunumlar Yüzleşme Derneği tarafından raporlaştırılarak hazırlanan rapor ilgili kurumlara yollanacak.

Etkinlikte ülkemizin demokratikleşme sorunları masaya yatırılacak mevcut durum ve sorunlarımız ile çözüm yolları üzerinde durulacak.

Panelistler:

Cafer Solgun (Gazeteci-yazar), Erdal Doğan (Hukukçu), Ferhat Kentel (Şehir Ünv. Öğretim Üyesi), Hacer Foggo (Yazar, aktivist), Hanım Büşra Erdal (Gazeteci-yazar), İştar Gözaydın (Gediz Ünv. Öğretim Üyesi), Levent Gültekin (Gazeteci-yazar), Maya Arakon (Süleyman Şah Ünv. Öğretim Üyesi), Turgay Oğur (Gazteci-yazar), Said Sefa (Gazeteci), Yavuz Baydar (Gazeteci-yazar), Moderatörler: Alev Karaduman. Sibel Yerdeniz

TRNereye-AFIS

Katkılarından dolayı Sivil Düşün AB aktivist Destek Programına teşekkür ederiz…

Kategori . Şub 4 2016. Kategori Basın Açıklamaları, Duyurular, Etkinlikler, Güncel, Haberler. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Ocak 2018