Ana Sayfa » Etkinlikler, Güncel » Boğaziçi Gezimizi yaptık

Boğaziçi Gezimizi yaptık

10 Temmuz Pazar günü 1. Boğaziçi Gezimizi yaptık…

10 Temmuz 2011 Pazar günü Birinci Boğaziçi Gezimizi gerçekleştirdik.

Sabah saatlerinden itibaren Kuruçeşme sahiinde toplanmaya başlayan Yüzleşme Derneği üye ve dostları, güneşli güzel bir yaz gününü Boğaziçi boyunca tur yaparak geçirdi.

Yaklaşık 70 kişinin katıldığı gezide, Boğaz manzarası eşliğinde dernek üyelerince hazırlanan açık büfe kahvaltı yapıldı.

Daha önce katılacaklarını bildiren sanatçı dostlarımızın mazaretleri nedeniyle geziye katılamamaları, dostlarımızın sanatçı yönlerinin açığa çıkmasına imkan sağladı. Çeşitli dillerden türkü ve şarkılar söylendi, oyunlar oynandı ve Türkiye gündemi üzerine sohbetler edildi. Güzergah doğrultusunda Kavak’ta iki saat mola verildi.

Gezinin asıl sürprizi ise, Yüzleşme Derneği’nin “en genç” üyelerine “merhaba” denilmesi oldu. Yüzleşme Derneği’nden Cafer ve Güler Solgun’un kızları Zerya ve Emine Uçak Erdoğan’ın kızı Hatice Dila, herkesin ilgi odağı oldu.

Gemi kirasının bedeli “imece” usulü karşılanırken, gezinin geleneksel hale getirilmesi, katılan ve katılamayan herkesi ortak dileği oldu.

Kategori . Eyl 19 2011. Kategori Etkinlikler, Güncel. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilirsiniz. Geri izlemeye kapalı

Ocak 2018