Ana Sayfa » Basın Açıklamaları, Duyurular, Etkinlikler, Güncel, Haberler, Medya » Cizre, Sur, Nusaybin ve Yüksekova’ya Yardım Elimizi Uzatalım…

Cizre, Sur, Nusaybin ve Yüksekova’ya Yardım Elimizi Uzatalım…

Cizre Sur Nusaybin Yüksekova… Dayanışmak insanlaştırır… Evleri başlarına yıkılmış insanlarımız, küçük büyük demeden yardımlarınızı bekliyor. Maddi yardımlar için Batı (Rojava) Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hesap No: 13499166 Yenişehir PTT Diyarbakır şubesine, yiyecek giysi vb yardımlarınız için ise size en yakin Hdp örgütüne başvurabilirsiniz.

Kategori . Tem 8 2016. Kategori Basın Açıklamaları, Duyurular, Etkinlikler, Güncel, Haberler, Medya. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Ağustos 2018